Serie A: Sassuolo – Napoli 1-6, cu hat-trick-ul lui Osimhen şi dubla lui Kvaratskhelia

  • Un hat-trick al lui Victor Osimhen şi două reuşite ale lui Kvicha Kvaratskhelia au contribuit la victoria categorică a lui Napoli, cu 6-1, în deplasare la Sassuolo.
  • Francesco Calzona e la prima victorie pe banca napoletanilor, în timp ce Emiliano Bigica debutează la gazde cu o înfrângere de coşmar.
67 afișări
Imaginea articolului Serie A: Sassuolo – Napoli 1-6, cu hat-trick-ul lui Osimhen şi dubla lui Kvaratskhelia

Sassuolo a debutat miercuri sub conducerea antrenorului interimar Bigica, după ce l-a demis duminică pe Alessio Dionisi după o victorie şi un egal în 13 meciuri de campionat.

De cealaltă parte, Calzona era încă în căutarea primei sale victorii, după remizele cu Barcelona şi Cagliari.

Sassuolo a preluat conducerea împotriva cursului jocului, Racic finalizând cu un şut cu efect.

La scurt timp, Napoli a reuşit să egaleze, după o acţiune colectivă. Di Lorenzo l-a găsit pe Anguissa pe partea dreaptă, iar lovitura de călcâi inspirată a acestuia l-a servit pe fundaşul Amir Rrahmani care a trimis în plasă de la 10 metri.

Cu două minute mai târziu, Napoli a întors partida. Di Lorenzo a trimis din nou pe dreapta la Politano, care a pasat în spate la Osimhen, că a şutat din prima de la şapte metri.

Napoli a marcat al treilea gol pe acelaşi traseu, Politano servindu-l la limita offside-ului pe Osimhen, care l-a învins din nou pe Consigli.

Osimhen şi-a completat hat-trick-ul imediat după reluare, după o greşeală în defensiva gazdă, servit de Kvaratskhelia.

Al cincilea gol a venit câteva momente mai târziu, în urma unei alte erori, Kvaratskhelia marcând cu un şut din careu, după o incursiune solitară.

Acelaşi Kvaratskhelia a închis tabela, la al doilea şut, după un corner, în minutul 75.

Sassuolo – Napoli s-a încheiat 1-6 (1-3). Napoli e pe locul 9, în Serie A, cu 40 de puncte, în timp ce Sassuolo e pe 18, loc de retrogradare, dar cu şanse de salvare, mai ales dacă va reuşi o victorie etapa viitoare în confruntarea cu adversara directă, Verona, care are tot 20 de puncte şi e pe locul 17.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici