Sevilla bate pe Man United la scor de neprezentare şi se califică în semifinala Europa League

Maguire şi De Gea au greşit decisiv în returul de pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, în sferturile de finală ale UEFA Europa League şi trupa lui Ten Hag a fost învinsă cu 3-0, în faţa unei mări albe de suporteri. Leverkusen, Juventus şi AS Roma şi-au asigurat şi ele in loc în semifinale.

709 afișări
Imaginea articolului Sevilla bate pe Man United la scor de neprezentare şi se califică în semifinala Europa League

Sursa foto: Profimedia

Sevilla – Manchester United 3-0 (1-0) 5-2 la general

Fundaşul Maguire şi portarul De Gea au fost eroii engativi ai lui Manchester United, joi seara în returul optimilor de finală din Europa League. După ce şi-a marcat unul din cele două autogoluri din tur, căpitanul diavolilor roşii a mai gafat o dată şi în debutul meciului de pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, când, pus în dificultate de o pasă a lui De Gea, a pierdut mingea în defensivă, dând ocaza lui Youssef En Nesyri să deschidă scorul.

Spaniolii au mai marcat un gol în prima repriză, anulat din cauza unui offside milimetric sesizat de arbitrii din cabina VAR.

Bade a dus în cele din urmă scorul la 2-0, pentru ca De Gea să o îngenuncheze pe United, cu o nouă gafă ce i-a permis aceluiaşi Youssef En Nesyri să marcheze pentru 3-0.

Sevilla se califică în semifinală, unde va întâlni pe Juventus.


Sporting Lisabona – Juventus Torino 1-1 (1-1) 1-2 la general

Bătrâna doamnă pleca în returul din Portugalia cu avantaj fragil de 1-0, pe care l-a dublat rapid, în minutul 9, prin Rabiot. Lusitanii au revenit peste 11 minute, egalând cu golul reuşit de Edwards din penalty.

Bianconeri au conservat rezultatul până la final, cu unele emoţii în minutul 50, când arbitrii din cabina VAR au analizat un posibil henţ în careu, care nu a dus însă la penalty pentru gazde.

Semifinala cu Sevilla se joacă pe 11 şi 18 mai, cu primul meci la Torino

 

Royale Union SG – Bayern Leverkusen 1-4 (0-2) 1-5 la general

După remiza de pe teren propriu, nemţii erau obligaţi să câştige în deplasarea din Belgia, pentru a nu fi furnizorii unei surprize negative. Drept consecinţă, Diaby a marcat în minutul 2, pentru 0-1, avantajul înainte de intrarea la vestiare fiind dublat de Bakker.

Frimpong a clarificat definitiv soarta calificării, punctând pentru 0-3, în minutul 61. Belgienii au reuşit şi ei să ofere suporterilor satisfacţia unui gol marcat pe teren propriu, prin Terho, 4 minute mai târziu.

Hlozek a securizat tabela în minutul 79, pentru 1-4 şi o calificare meritată a germanilor, care vor întâlni în semifinală pe AS Roma lui Mourinho.


AS Roma – Feyenoord Rotterdam 2-1 (0-0) 4-1 după prelungiri, 4-2 la general

Italienii u fost la un pas de a rata calificarea, dând emoţii maxime suporterilor de pe Olimpico după ce la 1-0 au avut un al doilea gol anulat, urmat de egalarea olandezilor, care în minutul 80 erau calificaţi în semifinale, cu 2-1 la general.

Însă bomba ce o putea declanşa golul brazilianului Igor Paixao a fost dezamorsată parţial de Dybala, în minutul 89, reuşita sa ducând meciul în prelungiri.

Acolo unde El Shaarawy şi Pellegrini au marcat câte un gol pe repriză, pentru a-l duce pe tehnicianul Jose Mourinho într-o nouă semifinală de cupă europeană.

Semifinala se joacă pe 11 şi 18 mai, cu primul meci la Roma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici