Şfaiţer: Cluburile Ligii I vor îndeplini criteriile pentru licenţa UEFA, cu excepţia celui financiar

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că a depus dosarul de licenţiere pentru sezonul viitor şi este convins că nu vor fi probleme, subliniind că toate cluburile din Liga I vor îndeplini criteriile pentru licenţa UEFA, cu excepţia celui financiar.

78 afișări
Imaginea articolului Şfaiţer: Cluburile Ligii I vor îndeplini criteriile pentru licenţa UEFA, cu excepţia celui financiar

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer (Imagie: Ionut Tabultoc/Mediafax Foto)

"Am depus dosarul de licenţiere şi cu siguranţă nu vom avea probleme cu licenţierea. Avem destul de multă experienţă, suntem obişnuiţi, ştim foarte bine ce avem de făcut. Cum am luat licenţa UEFA şi anul trecut, sper ca şi acum să o luăm. Mai avem mici retuşuri, dar eu am încrederea că vom lua licenţa UEFA. Până la 31 martie avem timp să depunem toate documentele", a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul formaţiei ieşene a precizat că s-ar putea ca unele cluburi să aibă probleme cu criteriul financiar: "Cu singuranţă, toate cluburile din Liga I vor îndeplini toate criteriile, cu excepţia unuia. Pentru a obţine licenţa UEFA, marea problemă va fi criteriul financiar. Nu ştiu cum vor îndeplini acest criteriu cluburile aflate în insolvenţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici