Sfârlea: Ne avantajează şi un egal cu Gaz Metan, dar vrem victoria pentru a scăpa de griji

Mijlocaşul echipei Poli Iaşi, Sebastian Sfârlea, a declarat, miercuri, că şi un rezultat de egalitate este avantajos în partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, dar susţine că îşi doreşte victoria pentru a scăpa de grijile retrogradării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"În partida de sâmbătă avem toate atuurile de partea în faţa celor de la Gaz Metan, incluzând aici forma sportivă mai bună, avantajul terenului propriu şi nu în ultimul rând publicul nostru. Noi sperăm să fructificăm toate aceste avantaje în meciul cu Gazul, pentru a ne putea gândi încă de duminică la ediţia viitoare de campionat. Noi am păstra prima şansă la salvarea de la retrogradare şi în cazul unui rezultat de egalitate, deoarece ar rămâne acel avans de două puncte. Această variantă nu-i avantajează însă deloc pe adversari, care urmează să susţină încă un joc decisiv, cu Gloria Bistriţa, pe teren propriu. Însă noi vom face tot posibilul să câştigăm, pentru a sta mai liniştiţi în ultimele trei etape de campionat, în care ar trebui să ne propunem un alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare", a spus mijlocaşul.

Sfârlea le transmite suporterilor să aibă răbdare cu jucătorii care vor intra pe teren sâmbătă. "Venim după două meciuri în care am obţinut patru puncte şi suntem optimişti şi încrezători în propriile forţe. Ştim că au existat momente în acest retur în care Poli Iaşi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, dar trebuie avută răbdare cu noi, mai ales într-un meci decisiv, precum cel cu Mediaşul. Iar dacă nu va fi să înscriem chiar din primele minute, aşa cum am făcut-o la Târgu Jiu, lumea să aibă încredere în noi că vom marca până la urmă. În condiţiile în care va fi lăsată liberă intrarea la meci, sunt convins că sâmbătă vor veni peste 10.000 de fani şi noi dorim ca toţi să plece fericiţi de la stadion", a precizat Sebastian Sfârlea.

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17.00, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici