Sfârşit de carieră pentru Sergio Agüero. Argentinianul se retrage din cauza unor probleme cardiace

Victimă a unei probleme cardiace, atacantul Barcelonei, Sergio Agüero, va anunţa în următoarele ore că va pune capăt carierei sale, informează L'Équipe.

588 afișări
Imaginea articolului Sfârşit de carieră pentru Sergio Agüero. Argentinianul se retrage din cauza unor probleme cardiace

Sursa foto: profimedia

Sosit la Barça în această vară, după zece sezoane petrecute la Manchester City, Sergio Agüero (33 de ani) va agăţa ghetele în cui după doar cinci meciuri jucate în tricoul blaugrana.

Argentinianul a fost nevoit să abandoneze meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alavés (1-1), pe 30 octombrie, după ce a simţit o durere în piept. El a fost spitalizat în urma acestui incident, iar primele examinări au relevat faptul că suferea de o aritmie cardiacă (alterarea ritmului cardiac).

S-a stabilit acum că el nu va putea relua competiţia la cel mai înalt nivel fără riscuri. Sergio Agüero este aşteptat să oficializeze vestea în următoarele ore, în timp ce o conferinţă de presă de adio ar urma să aibă loc miercuri pe Camp Nou.

Cu 184 de reuşite în 275 de meciuri, "Kun" este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (locul 4 la general).

Finalist al Cupei Mondiale în 2014 şi câştigător al Copa America în vara anului trecut, jucătorul format la Independiente este şi al treilea golgheter al selecţionatei argentiniene (41 de goluri în 101 selecţii).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici