Sferturile de finală Champions League. Bayern Munchen-PSG va fi cap de afiş

  • Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Champions League a avut loc vineri la amiază, la sediul din Elveţia al UEFA.
  • În urnă au intrat cele 8 echipe calificate Bayern Munchen, Chelsea Londra, Borussia Dortmund, Liverpool, Manchester City, PSG, Porto şi Real Madrid.
  • În semifinale se vor confrunta câştigătoarea din Sfertul 3 cu Sfertul 1 şi Sfertul 4 cu Sfertul 2.
395 afișări
Imaginea articolului Sferturile de finală Champions League. Bayern Munchen-PSG va fi cap de afiş

În prezenţa lui Giorgio Marchetti, secretarul general al UEFA, şi cu sprijinul fostului jucător Hamit Altintop, în calitate de ambasador al competiţiei şi al finalei ce se va desfăşura la Istanbul, au fost extrase din urnă meciurile pentru sferturile de finală şi perechile pentru semifinale.

În urma extragerii, au rezultat următoarele meciuri:

  • Sfert 1: Manchester City – Borussia Dortmund
  • Sfert 2: FC Porto – Chelsea FC
  • Sfert 3: Bayern Munchen – Paris Saint Germain
  • Sfert 4: Real Madrid – Liverpool

În semifinale se vor confrunta câştigătoarea din Sfertul 3 cu Sfertul 1 şi Sfertul 4 cu Sfertul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici