VIDEO  Shakira a ieşit în oraş cu un star din Formula 1

Vedeta din muzică şi pilotul britanic Lewis Hamilton au cinat la Miami.

941 afișări
Imaginea articolului Shakira a ieşit în oraş cu un star din Formula 1

Shakira a ieşit în oraş cu un star din Formula 1

Shakira îşi trăieşte viaţa departe de fostul fotbalist Gerard Piqué la Miami, unde s-a mutat de câteva săptămâni, iar bârfele din jurul starului pop columbian nu contenesc.

De săptămâni întregi se zvoneşte de o nouă dragoste pentru cântăreaţa din Barranquilla. Este vorba despre pilotul de curse Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial de Formula 1.

La Marele Premiu din Miami 2023, care a avut loc în weekend, Shakira a decis să participe live la curse, împărtăşind experienţa cu celebrităţi precum Tom Cruise, Vin Diesel, Elon Musk şi Jeff Bezos.

Vedeta de 46 de ani a ieşit la cină cu Lewis Hamilton, care a avut în trecut o relaţie cu cântăreaţa engleză Nicole Scherzinger şi este singur de ceva vreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici