Shakira s-a declarat susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a lui David Villa

Cântăreaţa columbiană Shakira, vedeta ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale, duminică, la Johannesburg, s-a declarat o susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a atacantului David Villa, înainte de finala ibericilor cu Olanda.

27 afișări
Imaginea articolului Shakira s-a declarat susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a lui David Villa

Shakira s-a declarat susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a lui David Villa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt de origine hispanică, astfel că ţin cu Spania", a spus cântăreaţa născută în Columbia, dar care are strămoşi spanioli.

Întrebată ce jucători preferaţi are, Shakira l-a nominalizat pe David Villa, însă a vorbit şi despre argentinianul Lionel Messi, care a părăsit turneul fără să marcheze niciun gol.

"Am devenit o iubitoare a fotbalului, vorbesc despre fotbal în fiecare zi", a menţionat vedeta.

Finala Cupei Mondiale din Africa de Sud, dintre Olanda şi Spania, va avea loc duminică, de la ora 21.30, la Johannesburg.

Naţionala iberică are programată plecarea în Spania, imediat după finală, în noaptea de duminică spre luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici