Sheriff Tiraspol – AIK Stockholm 1-2, în turul 3 preliminar al Europa League

Sheriff Tiraspol a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-2, de AIK Stockholm, în turul 3 preliminar al Europa League.

82 afișări
Imaginea articolului Sheriff Tiraspol – AIK Stockholm 1-2, în turul 3 preliminar al Europa League

Sheriff Tiraspol – AIK Stockholm 1-2, în turul 3 preliminar al Europa League

În minutul 12, Lukic a comis un autogol, punând AIK Stockholm în avantaj, pe tabela de marcaj. Două minute mai târziu, Sigthorsson a marcat un al doilea gol pentru AIK Stockholm. În minutul 56, Kendysh a transformat un penalty, ducând scorul la 2-1.

Echipele de start:

Sheriff Tiraspol: Mikulic – Cristiano, Muzek, Lukic, Balima (Cojocaru '77) – Borysiuk, Anton (Hordiienko '46) – Boban, Kendysh, Latifi (Jach '88) – Tambe

AIK Stockholm: Linner – Dimitriadis (Lindkvist, '73), Karlsson, Mets – Lundstrom (Rashidi '90+1), Larsson, Adu, Elyounoussi, Jonsson Saletros – Goitom, Sigthorsson (Bahoui '76)

În cazul în care CFR Cluj va fi eliminată de Celtic, în turul trei preliminar al Champions League, echipa lui Dan Petrescu va evolua în play-off-ul Europa League, cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol şi AIK Stockholm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici