Sichitiu: Am decis să-mi reziliez înţelegerea cu Poli Iaşi pe cale amiabilă

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, în urma unei şedinţe a Consiliului Director, că a decis să îşi încheie pe cale amiabilă colaborarea cu gruparea din dealul Copoului.

8 afișări

"Am decis să-mi reziliez înţelegerea pe cale amiabilă. Urmează ca în zilele următoare să predau tot şi să ne încheiem conturile. Eu am vrut să întrerupem colaborarea, dar nu vreau să vorbesc despre motive. Dacă cineva de la Iaşi va spune ceva, atunci voi vorbi şi eu. Dacă nu, nu, rămâne aşa...", a spus Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul formaţiei ieşene a adăugat că nu-şi face griji că nu va avea unde să lucreze în continuare: "Cu siguranţă vor veni oferte după ce îmi voi termina colaborarea cu Iaşul. În momentul de faţă, nu am nicio ofertă, dar nu-mi fac griji. Telefonul meu va fi deschis pentru oricine după ce îmi închei conturile cu Iaşul. Până acum am mai avut oferte, dar nu am putut vorbi despre ele pentru că aveam o înţelegere cu Poli Iaşi şi aşa mi se pare corect".

Până la numirea unui nou preşedinte, gruparea din dealul Copoului va fi condusă de actualul vicepreşedinte Mircea Ursu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici