Sichitiu este încrezător că Peseiro nu va fi suspendat

Directorul general adjunct al FC Rapid, Grigore Sichitiu, prezent, miercuri, la Comisia de Disciplină, alături de antrenorul principal Jose Peseiro şi secundul Pedro Caixinha, ambii eliminaţi la partida cu CFR Cluj, este încrezător că tehnicianul nu va fi pedepsit, deşi este recidivist.

15 afișări
Imaginea articolului Sichitiu este încrezător că Peseiro nu va fi suspendat

Sichitiu este încrezător că Peseiro nu va fi suspendat (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a luat nicio decizie pentru că aşteptăm analiza comisiei şi vedem după ce se dă rezultatul final. În momentul ăsta nu avem nimic concret. Nu pot să anticipez ce va decide Comisia. De ce să fie suspendat? Nu a greşit cu nimic. Nu văd de ce ar trebui suspendat", a spus Sichitiu.

Oficialul rapidist a precizat că miercurea viitoare Comisia de Disciplină va judeca incidentele de la meciul Rapid - CFR Cluj. "Pentru incidentele pe care le-a provocat staff-ul CFR-ului ne vom revedea miercurea viitoare. Eu nu discut acuzele CFR-ului. Ne vom prezenta fiecare la comisie şi vom vedea", a menţionat Sichitiu.

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a mai primit, săptămâna trecută, un avertisment din partea Comisiei de Disciplină, ca urmare a eliminării din partida cu Farul Constanţa, contând pentru etapa a II-a a Ligii I şi a putut sta pe bancă la meciul cu formaţia CFR Cluj. Peseiro a fost trimis în tribună la meciul Rapid - Farul după un conflict cu arbitrul Teodor Crăciunescu.

Antrenorul portughez a fost eliminat şi în etapa precedentă, la meciul Rapid - CFR Cluj, scor 1-0. În minutul 87, la un aut pentru CFR Cluj, mingea a ajuns la antrenorul Jose Peseiro, care nu a vrut să-i dea drumul repede, iar Peralta l-a bruscat. Asistentul Pedro Caixinha, aflat pe banca de rezerve, l-a împins pe Peralta şi s-a creat un meleu, meciul fiind întrerupt trei minute. În urma acestui incident, Peseiro şi Caixinha au fost eliminaţi iar Marius Constantin şi Sebastian Dubarbier au primit cartonaşe galbene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici