Sichitiu: Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei ACSM U Poli Iaşi

Preşedintele clubului ACSM U Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Ionuţ Popa va fi noul tehnician al grupării din dealul Copoului.

39 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei ACSM U Poli Iaşi

Sichitiu: Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei ACSM U Poli Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Pot spune acum oficial că Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei noastre. Acesta a bătut palma cu noi şi urmează să parafăm actele. Popa va semna cu noi pentru o perioadă de un an şi va avea ca obiectiv promovarea în Liga I, pentru că, altfel, nu ar fi venit. El a spus că revine cu drag la Iaşi şi că îşi doreşte să facă o echipă competitivă într-un timp cât mai scurt. Chiar dacă echipa s-a format după începerea campionatului, credem că putem ataca promovarea", a spus Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul ieşean a menţionat că în această săptămână a reuşit să parafeze contracte cu mai mulţi jucători. "În ultimele zile, am purtat tratative cu mai multe echipe, pentru jucători cu experienţă, pe care să-i aducem la Iaşi. Am reuşit să semnăm cu fundaşul Mihai Panc, care a fost legitimat ultima dată la FC Baku, în Azerbaidjan, cu atacantul Vasile Buhăescu, care jucat ultima dată la Concordia Chiajna, cu mijlocaşul Dino Eze, de la UTA, şi cu fundaşul Gabriel Siminici, de la Oţelul Galaţi. Au apărut ceva probleme în transferul lui Panait, de la FC Vaslui, pe care sper însă să le rezolvăm cât mai repede. În schimb, a venit în probe mijlocaşul brazilian Thiago dos Santos Ferreira, în vârstă de 26 de ani. Acesta a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare ale Braziliei, dar şi în prima ligă belgiană, la Tubize, în sezonul 2008-2009. Rămâne de văzut dacă acesta va rămâne la noi", a completat Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici