Sichitiu: S-ar putea ca Ionuţ Popa să nu mai vină antrenor la Iaşi

Preşedintele clubului ACSM U Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Ionuţ Popa s-ar putea să nu mai preia conducerea tehnică a echipei moldovene deoarece nu pot fi aduşi jucătorii pe care acesta i-a solicitat.

16 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: S-ar putea ca Ionuţ Popa să nu mai vină antrenor la Iaşi

Sichitiu: S-ar putea ca Ionuţ Popa să nu mai vină antrenor la Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am discutat de mai multe ori cu Ionuţ Popa şi s-ar putea ca acesta să nu mai vină la Iaşi. Într-un fel îl înţeleg, deoarece el îşi dorea anumiţi jucători, însă noi nu avem banii necesari pentru aducerea acestora. Am discutat cu Rapid, Vaslui şi Timişoara pentru aducerea unor jucători sub formă de împrumut, însă este foarte dificil. Încercăm în această săptămână să mai transferăm câţiva jucători pentru a întări lotul. Fotbaliştii cu experienţă, de care avem noi nevoie, fie costă foarte mult, fie trebuie să le dăm contracte pe care noi nu le putem onora. Ne întindem şi noi cât ne este plapuma deoarece vreau să construiesc la Iaşi un club solid, nu unul care să ajungă din nou în pragul falimentului", a spus Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul grupării ieşene a mai afirmat că are în vedere câţiva antrenori care ar putea prelua conducerea tehnică.

"În cazul în care nu vom ajunge la o înţelegere cu Ionuţ Popa, vreau ca în această săptămână să aducem un antrenor principal la echipă. Am în vedere câţiva antrenori care ar putea veni la Poli. Aceştia sunt din afara Iaşiului, dar cu siguranţă în staf vor fi şi tehnicieni din Iaşi", a adăugat preşedintele.

Sichitiu a menţionat că doreşte ca la partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Argeş, să lase intrarea liberă.

"Vreau să propun Adunării Generale a membrilor fondatori ca la partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Argeş, să lăsăm intrarea liberă. Noi suntem un club nou şi avem mare nevoie de aportul suporterilor. Sper ca la primul nostru meci pe teren propriu să vină
să ne susţină cât mai multă lume. Vreau ca iubitorii fotbalului de aici să înţeleagă că ACSM U Poli Iaşi reprezintă acest oraş", a precizat Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici