Sichitiu: Vor fi cluburi care vor da faliment în acest an din cauza modificării Codului Fiscal

Grigore Sichitiu, care va prelua funcţia de preşedinte al clubului Poli Iaşi, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că anul acesta unele cluburi de fotbal vor da faliment din cauza modificării Codul Fiscal.

16 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Vor fi cluburi care vor da faliment în acest an din cauza modificării Codului Fiscal

Sichitiu: Vor fi cluburi care vor da faliment în acest an din cauza modificării Codului Fiscal (Imagine: Grigore Sichitiu/Mediafax Foto)

"Conform modificărilor din Codul Fiscal, cluburile vor trebui să plătească impozite şi contribuţii foarte mari. Vor fi cluburi care vor da faliment în acest an. Cluburile care vor trece de acest an înseamnă că au un management foarte bun. Nu se poate să fim obligaţi să plătim contribuţii şi impozite atât de mari, pentru că nu suntem generatoare de profit. Nici măcar Manchester United sau Real Madrid nu fac profit. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Am discutat cu jucătorii şi le-am spus că trebuie să înţeleagă că trecem printr-o situaţie mai grea şi dacă nu vor lăsa şi de la ei va fi foarte greu. Acum cred că sunt mai mulţi jucători liber de contract decât echipe cu bani", a spus Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Referitor la contracandidatele echipei ieşene la promovarea în Liga I, Grigore Sichitiu a precizat că în Seria I a Ligii a II-a va fi o luptă în trei. "Principalele contracandidate la promovare ale Iaşiului sunt Ceahlăul Piatra Neamţ şi Petrolul Ploieşti. Va fi o luptă în trei pentru că nu cred că alte echipe vor putea emite pretenţii, nici măcar Viitorul Constanţa. Îl ştiu pe Hagi şi sunt convins că în acest sezon îşi va dori să formeze o echipă cu care să atace promovarea de-abia ediţia viitoare de campionat", a explicat Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici