Silvian Cristescu: Rednic, să-ţi cauţi serviciu, de luni eşti şomer

Fostul jucător şi vicepreşedinte al Universităţii Craiova, Silivan Cristescu, s-a declarat încrezător în victoria echipei oltene în meciul cu Dinamo, din etapa a VI-a a Ligii I, şi l-a avertizat pe antrenorul bucureştenilor, Mircea Rednic, că după acest joc va rămâne şomer.

40 afișări
Imaginea articolului Silvian Cristescu: Rednic, să-ţi cauţi serviciu, de luni eşti şomer

Silvian Cristescu: Rednic, să-ţi cauţi serviciu, de luni eşti şomer (Imagine: Mediafax Foto)

"Rednic, să-ţi cauţi serviciu, de luni eşti şomer", i-a transmis Cristescu antrenorului dinamovist.

Silvian Cristescu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai înverşunaţi contestatari ai antrenorului Mircea Rednic, pe care în repetate rânduri l-a acuzat pentru retrogradarea Universităţii Craiova, în urmă cu patru sezoane.

Cristescu a continuat atacurile la adresa echipei Dinamo. "Au jucători buni, dar nu au antrenor. Îi facem cum vrem noi! Păi se pun căţeluşii cu leii? Niciodată. O să vedeţi sâmbătă la meci. Ştiu doar vreo trei, patru jucători de la Dinamo: Lobonţ, Tamaş, Bratu şi Dănciulescu, care evoluează la naţională, în rest, pe nimeni. Nu am auzit de ei", a spus Cristescu.

Fostul oficial al Universităţii Craiova este convins că oltenii se vor impune în meciul cu Dinamo, explicând că în acest debut de sezon formaţia antrenată de Nicolo Napoli a avut evoluţii "net superioare" celor ale bucureştenilor. "Nu am fost vreodată aşa sigur de o victorie a Universităţii. Valoarea lotului, prestaţia echipei în acest început de campionat sunt net superioare dinamoviştilor. Nu prea dansez, eu mă exteriorizez altfel, dar de această dată voi completa spectacolul din teren în loja oficială. Deja iau lecţii de dans, să le arătăm noi «câinilor» cine este şeful", a mai spus Cristescu, făcând aluzie la obiceiul preşedintelui dinamovist Cristi Borcea de a sărbători golurile dansând.

Meciul Dinamo - Universitatea Craiova este programat sâmbătă, la ora 19.45, în etapa a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici