Şiman: Curelea şi Varga vor fi împrumutaţi la FC Vaslui

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat, marţi, că jucătorii Costin Curelea şi Dacian Varga vor evolua sub formă de împrumut la FC Vaslui, omul de afaceri precizând că tratativele cu finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, sunt aproape finalizate.

206 afișări
Imaginea articolului Şiman: Curelea şi Varga vor fi împrumutaţi la FC Vaslui

Şiman: Curelea şi Varga vor fi împrumutaţi la FC Vaslui (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Cu Vasluiul discutăm de foarte multă vreme. Cred că într-o perioadă scurtă ei ajung la Vaslui sub formă de împrumut până în iarnă. În mare măsură ne-am înţeles. Mai sunt unele mici detalii de pus la punct, dar nu cred că vor fi probleme. De la domnul Becali nu am avut ofertă (n.r. - pentru Curelea). A avut doar dorinţa de a prelua contractul jucătorului, fără ca acesta să primească mai mult decât la Sportul", a spus Şiman la Sport.ro.

El a adăugat că este posibil să plece de la Sportul şi mijlocaşul Viorel Ferfelea

Atacantul Costin Curelea, 28 de ani, a fost dorit la Steaua de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de managerul Mihai Stoica. "Dacă îl iau pe Cristea (n.r. - Adrian Cristea de la Petrolul), ce nevoie mai am de Curelea? Eu vreau să joace Rusescu atacant. Pe Curelea nu îl vreau eu. Pe Cristea îl vreau eu şi nu-l vrea MM-ul. Pe Curelea îl vrea MM-ul şi nu-l vreau eu. Şi Reghe îl vrea, că ne-ajută. Bine, mă, vă fac vouă pofta! Dar îmi fac şi eu. Şi să vedem cine ştie mai bine fotbal, eu sau MM-ul", a declarat finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, luni.

Mijlocaşul Dacian Varga, 27 de ani, a evoluat ultima dată la Kuban Krasnodar, unde a fost de asemenea împrumutat până la începutul anului 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici