Şiman: Există o intenţie a Rapidului de a-l transfera pe Bălan

Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că există o "intenţie" din partea clubului Rapid de a-l transfera pe mijlocaşul Tiberiu Bălan, dar a precizat că gruparea giuleşteană nu a prezentat o ofertă.

14 afișări
Imaginea articolului Şiman: Există o intenţie a Rapidului de a-l transfera pe Bălan

Şiman: Există o intenţie a Rapidului de a-l transfera pe Bălan (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Deocamdată există doar o intenţie de transfer din partea clubului Rapid pentru Bălan, dar nu e vorba de o ofertă clară", a declarat Şiman.

Întrebat despre posibilitatea ca Tiberiu Bălan şi Dacian Varga să fie transferaţi la Dinamo, Vasile Şiman a spus: "Când am făcut noi vreodată afaceri cu Dinamo ca să facem acum? În momentul de faţă nu există nicio ofertă pentru cei doi".

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au fost împrumutaţi în returul sezonul trecut la FC Rapid de la Sportul Studenţesc, după încheierea perioadei de transferuri din Liga I, şi nu au putut evolua decât în meciul cu FC Timişoara, deoarece Liga Profesionistă de Fotbal le-a anulat vizele pentru Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici