Şiman: Sunt şanse ca azi să se rezolve transferurile lui Varga şi Bălan la Rapid

Patronul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că sunt şanse ca transferurile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la FC Rapid să se rezolve în cursul acestei zile.

17 afișări
Imaginea articolului Şiman: Sunt şanse ca azi să se rezolve transferurile lui Varga şi Bălan la Rapid

Şiman: Sunt şanse ca azi să se rezolve transferurile lui Varga şi Bălan la Rapid (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

"Deocamdată nu este semnat nimic. Dar sunt şanse ca transferurile lui Varga şi Bălan să se rezolve în cursul zilei. Discutăm de mult timp cu cei de la Rapid, acum rămâne să punem în practică ce am discutat", a spus Şiman fără a oferi alte amănunte.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, marţi, că discuţiile sunt avansate.

"Până nu rezolvăm, nu putem să spunem da sau nu. Am avansat, se discută şi probabil că peste 2-3 ore o să putem da mai multe informaţii", a adăugat Taban.

Conform unor surse din cadrul clubului Rapid, contractele de muncă ale jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan cu gruparea giuleşteană au fost deja înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal înainte de încheierea perioadei de transferuri.

Contractele vor intra însă în vigoare în momentul în care cele două cluburi semnează actele de transfer ale celor doi jucători. Varga şi Bălan urmează să evolueze la echipa Rapid până la sfârşitul acestui sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici