Simeone, despre finala Ligii Campionilor: Primele 30 de minute vor fi cruciale

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că la finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, care va avea loc la Lisabona, prima jumătate de oră va fi crucială, informează presa spaniolă.

117 afișări
Imaginea articolului Simeone, despre finala Ligii Campionilor: Primele 30 de minute vor fi cruciale

Diego Simeone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atletico a jucat în acest sezon de patru ori cu Real Madrid, înregistrând o victorie, o remiză şi două înfrângeri în Cupa Spaniei.

"Fără îndoială, mi-a plăcut cel mai mult meciul pe care l-am câştigat. Dar nu era aceeaşi Real Madrid de acum. Acum adversara noastră este mult mai competitivă. Este un meci diferit de ceea ce am jucat înainte. Prima jumătate de oră va fi crucială, va fi foarte important cine controlează mijlocul terenului. Acolo se va desfăşura jocul. Se spun multe, dar ceea ce contează sunt faptele. Se poate domina prin spaţii, se poate domina prin posesie. Mi-ar plăcea să dominăm din ambele puncte de vedere, sperăm să dominăm cel puţin într-o privinţă", a spus Simeone.

Diego Simeone a precizat că nu ştie dacă Diego Costa şi Arda Turan, care au avut probleme în această săptămână, vor putea juca. "Vom vedea dacă Arda şi Costa vor putea juca. Încă nu ştim. Le vom evalua situaţia. Ei sunt jucători importanţi, dar dacă nu vor putea evolua sunt alţii pregătiţi să joace", a adăugat tehnicianul.

Simeone şi-a lăudat echipa pentru dăruire şi a menţionat că nu simte presiune în acest moment important, ci multă responsabilitate. "Mulţi oameni se bazează pe noi. Sperăm să îi răsplătim", a declarat Diego Simeone.

Finala Ligii Campionilor, dintre Atletico Madrid şi Real Madrid, va avea loc sâmbătă seară, de la ora 21.45, la Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici