Simionaş: Trebuie să batem Craiova pentru a ne reface moralul

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Vasile Simionaş, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că elevii lui Petre Grigoraş au nevoie o victorie în meciul din optimile de finală ale Cupei României, cu Universitatea Craiova, pentru a-şi reface moralul după înfrângerea de la Galaţi, cu Oţelul.

13 afișări
Imaginea articolului Simionaş: Trebuie să batem Craiova pentru a ne reface moralul

Simionaş: Trebuie să batem Craiova pentru a ne reface moralul (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să batem Craiova miercuri, în Cupă, pentru a ne reface moralul, dar şi pentru a putea spera în continuare că putem disputa finala competiţiei în dealul Copoului. Suntem conştienţi că va fi un meci extrem de dificil, pentru că Universitatea Craiova pare a nu mai avea altă variantă de a prinde cupele europene decât prin intermediul Cupei. Oricum, cred că jucătorii noştri au forţa de a câştiga şi de a-şi păstra invincibilitatea de 25 de ani, pe teren propriu, în faţa oltenilor", a spus Simionaş.

Referitor la partida cu Universitatea Craiova, preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a precizat că preţurile biletelor vor fi la fel ca tarifele aplicate în campionat: "Pentru meciul din Cupa României, cu Universitatea Craiova, de miercuri, de pe teren propriu, am decis să păstrăm preţurile biletelor la fel ca în campionat. Distribuirea biletelor va începe marţi, de la ora 10.00".

Partida Poli Iaşi - Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 18.15, şi va fi transmisă de Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici