Simona Halep a pornit ca din puşcă la turneul de la Linz

Simona Halep (22 WTA) s-a calificat, marţi seara, în sferturile de finală ale turneului de tenis Upper Austria Ladies, de la Linz (Austria), competiţie de categorie WTA 250, învingând-o în turul doi pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (85 WTA).

686 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a pornit ca din puşcă la turneul de la Linz

Simona Halep a pornit ca din puşcă la turneul de la Linz

Simona Halep s-a impus în două seturi, cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră şi 40 de minute de joc, luându-şi revanşa pentru înfrângerea de la Indian Wells, în urmă cu o lună, în turul trei al competiţiei americane.

Fostul număr 1 mondial, a câştigat primul set, după ce a avut 4-0, dar a fost egalată (4-4), pe final, la 6-5 salvând o minge de set a lui Sasnovich şi adjudecându-şi setul cu 7-5.

În setul doi, Halep a început la fel de bine, a făcut un break, după care şi-a valorificat toate serviciile, impunându-se cu 6-3.

Halep s-a calificat astfel în sferturile de finală ale competiţiei, unde o va întâlni pe jucătoarea italiană Jasmine Paolini (51 WTA).

Tot în sferturi s-a calificat şi Jaqueline Cristian, după ce a trecut în turul doi de suedeza Rebeca Peterson (84 WTA), care a abandonat la scorul de 5-2, în primul set.

Explicând, la interviul de la final, motivul pentru care Sasnovic a reuşit să revină de la 4-0, Halep a spus: „Şi-a schimbat jocul, a fost mai rapidă, a lovit mai plat, iar eu am făcut un pas înapoi şi am devenit defensivă. Am jucat prea mult pe mijloc, dar am făcut un meci bun şi mă bucur că am reuşit să câştig.”

„Mulţumesc pentru că aţi venit şi că mă susţineţi” a spus Simona Halep, în limba română, adresându-se românilor din tribune, adăugând că se simte foarte bine ori de câte ori este susţinută de fani, simţind energia transmisă de aceştia.

Pentru prezenţa în sferturile de finală, Cristian va fi recompensată cu 4.677 USD şi 60 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici