Simona Halep ar putea reveni în circuit în luna septembrie. Primul turneu la care ar putea lua parte

  • Începând cu luna martie, toate turneele de tenis au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus
  • Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat definitiv în anul 2020
  • Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) a mărturisit că a respectat carantina şi că nu a ieşit din casă
472 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ar putea reveni în circuit în luna septembrie. Primul turneu la care ar putea lua parte

Simona Halep ar putea reveni în circuit în luna septembrie. Primul turneu la care ar putea lua parte

 

După fotbal, şi tenisul se poate relua. Cel puţin aşa susţin organizatorii turneului de la Roma, care au anunţat că am putea vedea din nou meciuri de tenis în acest an. Programat iniţial în luna mai şi suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, turneul din capitala Italiei s-ar putea juca în septembrie. 

„La jumătatea lunii iunie, ATP şi WTA, cele două organizaţii mondiale de tenis, vor anunţa când şi modul în care se vor relua competiţiile sportive în 2020. În prezent, se poartă discuţii ca turneul de la Roma să se joace în septembrie, dar trebuie să aşteptăm pentru a fi siguri, pentru că totul depinde de situaţia actuală provocată de coronavirus", au anunţat organzatorii Italian Open, scrie essentiallysports.com. 

Simona Halep nu a câştigat, până acum, turneul de Roma, acolo unde a ajuns de două ori în finală şi tot de atâtea ori în semifinală.   

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici