Simona Halep, DESEMNATĂ cea mai bună jucătoare a anului 2018 de către WTA. Cum s-a fotografiat numărul 1 mondial

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnată de către WTA cea mai bună jucătoare a anului 2018, într-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima dată când jucătoarea de tenis din România câştigă acest trofeu.

2267 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, DESEMNATĂ cea mai bună jucătoare a anului 2018 de către WTA. Cum s-a fotografiat numărul 1 mondial

Simona Halep, DESEMNATĂ cea mai bună jucătoare a anului 2018 de către WTA. Cum s-a fotografiat numărul 1 mondial

Simona Halep a postat ulterior un mesaj în care spune că pentru ea a fost „cel mai bun an”. În imaginile postate, Simona apare într-o rochie neagră şi elegantă, cu trofeul în mână. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best year ever ❤️😍☺️ #thankstomyfans @andrewkrasny 🤗

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Oct 19, 2018 at 8:19am PDT

Simona Halep le-a devansat pe Angelique Kerber, Petra Kvitova, Naomi Osaka şi Caroline Wozniacki.

Românca a reuşit să câştige în acest an primul său turneu de Mare Şlem din carieră, la Roland Garros, şi a ajuns şi în finala de la Australian Open. A câştigat de asemenea turneele de la Montreal şi Shenzen.

Trofeul pentru echipa anului a fost câştigat de Barbora Krejcikova (Cehia) / Katerina Siniakova (Cehia), iar cel pentru debutanta anului 2018 a fost luat de Aryna Sabalenka.

Olandeza Kiki Bertens a primit din partea WTA un trofeu pentru maniera în care şi-a îmbunătăţit jocul, iar cea mai bună revenire din 2018 a avut-o americanca Serena Williams.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici