Simona Halep, eliminată în turul al doilea la Roma de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6

Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a pierdut, miercuri, scor 3-6, 6-4, 3-6, meciul cu Daria Gavrilova (Australia, 32 WTA), disputat în turul secund al turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii totale în valoare de 2,599,610 de dolari.

2230 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, eliminată în turul al doilea la Roma de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6

Simona Halep, eliminată în turul al doilea la Roma de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6

Meciul dintre cele două combatante a durat o oră şi 59 de minute. Ajunsă în capitala Italiei după victoria de poveste de la Madrid, Simona a părut încă de la inceput că nu este foarte interesată de această partidă. A început primul act cu multe greşeli neforţate şi a pierdut, scor 6-3, în doar 36 de minute.

Constănţeanca s-a redresat repede şi a fost mai agresivă şi concentrată. Românca a fost ajutată şi de adversară, care a căzut aproape inexplicabil inclusiv din punct de vedere fizic. Simona şi-a adjudecat setul, după ce a reuşit două breakuri, în 45 de minute. După care, partida a fost întreruptă din cauza ploii.

După reluarea jocului, primele game-uri au fost echilibrate, Simona fiind cea care a cedat prima. Gavrilova a profitat de greşelile româncei, s-a distanţat la 5-2 şi, până la urmă, a câştigat partida, calificându-se în turul al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici