Simona Halep este învinsă de Serena Williams la Australian Open, pentru a 10-a oară

  • Simona Halep nu trece de sferturi la Melbourne.
  • Serena Williams a învins-o pentru a 10-a oară.
624 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este învinsă de Serena Williams la Australian Open, pentru a 10-a oară

Simona Halep a fost învinsă a 10-a oară în istoria confruntărilor directe de Serena Williams, marţi, în sferturile de finală ale Australian Open.

VEZI aici LIVE TEXT din timpul meciului.

Americanca a câştigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat în semifinala competiţiei, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Românca a suferit la toate capitolele fiind dominată atât la lovituri direct câştigătoare, cât şi la numărul de erori neforţate. Americanca s-a impus în forţă, Halep nereuşind să îşi facă jocul tactic pregătit împotriva adversarei sale, fiind deseori împinsă mult în spatele liniei de fund.

Un game important s-a jucat la 3-3, în setul 2, când Simona Halep a cedat serviciul după ce contracarase 5 mingi de break, pierzând-o pe a şasea. Williams s-a desprins apoi cu un break avantaj, suficient ca să îşi adjudece setul şi meciul.

Simona Halep părăseşte competiţia cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (aproximativ 336.000 de euro) şi 430 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici