Simona Halep, în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati: Radwanska a început bine, dar am revenit şi cred că am dominat partida

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat sâmbătă dimineaţă în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, în două seturi, scor 7-5, 6-1.

3167 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati: Radwanska a început bine, dar am revenit şi cred că am dominat partida

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati

"Trebuia să schimb ritmul. N-am mai lovit atât de puternic ca în primele patru game-uri şi n-am mai greşit atât de mult ca în startul meciului. Radwanska a avut un start foarte bun, în acele patru game-uri, dar apoi a trebuit să schimb ceva, să încerc mai multe unghiuri, am revenit şi cred că am fost cea care a dominat partida", a spus Halep, conform site-ului WTA.

Meciul dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska a fost amânat pentru o oră din cauza ploii, iar sportiva din România a avut un început de joc extrem de slab, fiind condusă cu 4-0. Şi-a revenit însă incredibil şi a câştigat 5 game-uri consecutive. Chiar dacă sportiva din Polonia a întrerupt seria bună a româncei, egalând la 5, Simona Halep a închis primul set cu o scurta la fileu.


În setul al doilea Radwanska nu a mai fost capabilă să ţină ritmul cu Halep. De la 0-4, Simona Halep a reuşit performanţa de a câştiga 13 din următoarele 15 game-uri şi s-a impus în final cu 6-1.

Simona Halep se va duela pentru un loc în finală cu Angelique Kerber, din Germania, locul 2 WTA, meciul fiind programat sâmbătă seară, după ora 21:30.

Va fi a doua semifinală pe care Halep o va juca cu Kerber într-un interval de trei săptămâni, românca învingând-o pe nemţoaică la Montreal,în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici