Simona Halep şi Irina Begu vor participa la turneul de la Cincinnati, ultimul înainte de US Open

Simona Halep va evolua în perioada 15-21 august la turneul de la Cincinnati, competiţie dotată cu premii totale în valoare de 2,8 milioane de dolari, ultima competiţie importantă înainte al patrulea turneu de Grand Slam al anului, US Open.

2295 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Irina Begu vor participa la turneul de la Cincinnati, ultimul înainte de US Open

Simona Halep şi Irina Begu vor participa la turneul de la Cincinnati, ultimul înainte de US Open (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Halep, numărul 3 WTA, va intra în competiţie direct în turul 2. Simona se va duela în această fază a întrecerii cu învingătoarea dintre Yulia Putintseva şi o sportivă venită din calificări. În eventualitatea în care va da se va confrunta cu Putintseva (numărul 43 WTA, Kazakstan) acesta va fi primul meci dintre cele două.

În 2015, Halep a jucat finala la Cincinnati, dar a fost învinsă de Serena Williams, scor 3-6, 6-7.

Irina Begu va participa, de asemenea, la acest turneu. Begu, numărul 24 WTA, va intra în competiţie încă din primul tur şi va juca împotriva unei sportive venite din calificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici