Simona Halep este pe locul 4 în topul celor mai bine plătite sportive. Cât a câştigat în ultimul an

  • Simona Halep e a patra cea mai bine plătită sportivă în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020
  • Halep a strâns aproape 11 milioane de dolari în acest interval
  • Bianca Andreescu este pe locul 5 cu 8.9 milioane de dolari
605 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este pe locul 4 în topul celor mai bine plătite sportive. Cât a câştigat în ultimul an

Simona Halep

Simona Halep este pe locul 4 în clasamentul Forbes al celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020.

Românca a strâns 10.9 milioane de dolari în ultimul an. 6.9 milioane sunt premiile câştigate de Halep, în timp ce 4 milioane vin de la sponsori. Simona are contracte de sponsorizare cu firme precum Nike, Wilson, Hublot şi Avon.

Primele două poziţii sunt ocupate de Naomi Osaka şi respectiv Serena Williams. Cele două au avut venituri de peste 36 de milioane de dolari fiecare. Podiumul este completat de Ashleigh Barty cu 13.1 milioane de dolari.

Pe locul 5 se află Bianca Andreescu. Româno-canadianca a strâns 8.9 milioane de dolari. 4.9 milioane au fost premii, iar 4 milioane au fost contracte de sponsorizare.

Simona Halep a câştigat turneul de la Praga, dar a anunţat că nu va lua parte la US Open.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The biggest smile underneath the 😷 Congrats @simonahalep on your @tennispragueopen 🏆

A post shared by WTA (@wta) on

Aug 16, 2020 at 7:07am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici