Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, în echipa de FED Cup a României

Federaţia Română de Tenis le-a nominalizat, miercuri, pe Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea pentru echipa de FED Cup care va juca la Bucureşti cu Belgia, în zilele de 11 şi 12 februarie, în primul tur al Grupei Mondiale II, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

330 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, în echipa de FED Cup a României

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, în echipa de FED Cup a României (Imagine: Laurenţiu Mich/ Foto Mediafax)

Ilie Năstase, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona Halep (locul 4 WTA), Irina-Camelia Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA) şi Sorana Cîrstea (59 WTA). De asemenea, a fost convocată ca rezervă şi Patricia-Maria Ţig (locul 104 WTA).

Imediat după ce a anunţat echipa, Ilie Năstase a declarat pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis: ”Mă bucur că am putut convoca cea mai bună echipă pentru acest meci important cu Belgia din Cupa Federaţiei. Fetele noastre sunt foarte valoroase, avem jucătoare de elită, şi sunt convins că suporterii români, pe care îi aştept să fie în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din Bucureşti, vor avea parte de tenis de înaltă clasă. România merită să fie din nou în prima Grupă Mondială a Cupei Federaţiei şi ştiu că şi fetele îşi doresc acest lucru”.

Confruntarea România - Belgia va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe suprafaţă rapidă. Cele două ţări s-au mai întâlnit de trei ori în această competiţie, Belgia impunându-se de fiecare dată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici