Video Simona Halep - lovitura lunii august

Un punct din meciul pe care Simona Halep l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat de cei care au votat pe site-ul WTA drept "lovitura lunii august".

6142 afișări

Halep a primit 47 la sută din voturi, ea fiind urmtă în acest sondaj de Agnieszka Radwanska (41 la sută), Elina Svitolina (6 la sută), Ana Ivanovici (5 la sută) şi Belinda Bencic (1 la sută).

Punctul cu care românca a impresionat a fost în primul set, la scorul de 2-0 pentru Errani. După un schimb prelungit, jucătoarea din Constanţa a punctat cu o lovitură de rever, după ce şi-a scos din teren adversara, răpunzând cu o minge aproape paralelă cu fileul la o scurtă a italiencei.

Simona Halep s-a calificat în finala Rogers Cup după ce a învins-o, în penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici