Simona Halep: Nu vreau să mă gândesc că sunt principala favorită la Dubai

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat că nu vrea să se gândească că este principala favorită a turneului de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii în valoare totală de 2.513.000 de dolari.

539 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Nu vreau să mă gândesc că sunt principala favorită la Dubai

Simona Halep: Nu vreau să mă gândesc că sunt principala favorită la Dubai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să mă bucur de acest turneu. Nu vreau să mă gândesc că sunt principala favorită. Trebuie să joc meci cu meci, indiferent de ce cap de serie sunt sau dacă Serena Williams este sau nu aici", a spus Halep, a anunţat, marţi, site-ul wtatennis.com.

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Dubai, va evolua, marţi, în jurul orei 19.00, în ultimul meci al zilei de pe terenul central, în turul doi al competiţiei.

Halep este calificată direct în turul doi, din postura de principală favorită, ea urmând să o întâlnească pe Daniela Hantuchova (Slovacia, 47 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici