Simona Halep: Ostapenko a jucat bine, a avut un tenis un pic inconştient după părerea mea

Simona Halep a revenit duminică după-amiaza în ţară, după finala pierdută la Roland Garros în faţa tinerei de 20 de ani, Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6.

6453 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Ostapenko a jucat bine, a avut un tenis un pic inconştient după părerea mea

Simona Halep: Ostapenko a jucat bine, a avut un tenis un pic inconştient după părerea mea

Românca a declarat că tenisul practicat de adversara sa a fost unul norocos pe alocuri, dar îi acordă credit:. ”Ea a jucat bine, a avut un tenis un pic inconştient după părerea mea, a lovit foarte tare şi a prins liniile şi i-au intrat toate mingiile. Eu cred că am fost destul de curajoasă pe toată perioada turneului şi pe parcursul întregului sezon de zgură. Nu pot să spun că nu am fost curajoasă, însă ea a fost mai în formă în ziua respectivă. Poate după clasament aşa ar fi fost normal, să câştig eu, însă jocul ei (n. red - al Jelenei Ostapenko) a fost foarte bun.

Mă simt mai bine decât ieri. Sunt supărată, tristă, dar viaţa merge înainte, chiar dacă am simţit că vine sfârşitul lumii pentru un moment. E o nouă zi, trebuie să o iau de la capăt, cu siguranţă acest moment mă va ambiţiona şi poate a treia oară va fi cu noroc. M-am uitat de dimineaţă la meci, la mingile de break pe care le-am avut la 3-0, nu am jucat rău, însă ea a jucat mai bine şi m-a bătut. Seara, când închid ochii, îmi imaginez meciul!”

Halep a părut destul de destinsă, întrucât chiar a glumit alături de reporterii prezenţi la aeroport în momentul în care i s-a spus că Pliskova a declarat după înfrângerea din semifinale că îşi pariază toţi banii pe Simona în finală. ”Îmi pare rău pentru ea, o să îi returnez banii”, a declarat românca râzând.

Simona nu a vrut să intre în detalii în momentul în care i s-a spus că poate deveni lider mondial în viitorul apropiat, ţinând cont de diferenţa în clasament dintre ea şi Angelique Kerber (185 de puncte). ”Astea sunt statistici pe care eu nu le analizez. Dacă va veni ziua, va fi foarte bine, dacă nu, tot bine. Momentan vreau să mă odihnesc, să mă pregătesc pentru a reveni din nou în competiţie. Voi avea două zile de pauză, pentru că după vor începe turneele pe iarbă. Cu glezna nu ştiu, voi face din nou un control, însă mă simt bine, nu am avut dureri şi sper să fie ok. Urmează sezonul pe iarbă acum. Încă nu ştiu dacă voi participa la turneul de la Bucureşti”, a încheiat Simona la sosirea pe aeroport, conform Digi 24.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici