Simona Halep poate pica pe locul 3 WTA. Cine îi poate lua locul româncei

Simona Halep poate pica pe locul 3 WTA după retragerea de la turneul din Stuttgart. Cea care poate ajunge pe locul 2 este Petra Kvitova, dar numai în cazul în care aceasta se va califica în semifinalele turneului din Germania.

869 afișări
Imaginea articolului Simona Halep poate pica pe locul 3 WTA. Cine îi poate lua locul româncei

Simona Halep poate pica pe locul 3 WTA.Cine îi poate lua locul româncei

Kvitova a intrat direct în turul al doilea al turneului de la Stuttgard şi a învins-o pe Greetje Minnen (192 WTA), scor 6-1, 6-4. Totodată, Naomi Osaka, care ocupă primul loc la nivel mondial, s-a calificat în sferturile întrecerii din Germania, unde o va întâlni pe Dona Vekic (Croaţia). Japoneza avea un avans de 185 de puncte în faţa româncei Halep înaintea turneului de la Stuttgart. Acum s-a dublat diferenţa, atingând 6151 de puncte, scrie Prosport.

În cazul în care va câştiga în Germania, Osaka va acumula 6436 de puncte.

Simona Halep a decis să abandoneze turneul de la Stuttgart din cauza unei accidentări la şold, suferită în timpul unui meci din Fed Cup. Următorul turneu în care va juca Simona va fi, cel mai probabil, cel de la Madrid, urmând cel de la Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici