Simona Halep revine în tenis la turneul de la Miami. Sportiva beneficiază de bunăvoinţa organizatorilor

Beneficiind de wild-cardul organizatorilor, care o trimite direct pe tablou principal, Simona Halep s-a înscris la competiţia din Florida.

757 afișări
Imaginea articolului Simona Halep revine în tenis la turneul de la Miami. Sportiva beneficiază de bunăvoinţa organizatorilor

Simona Halep (32 de ani) a anunţat că începe în Florida, la turneul de la Miami, cursa pentru a strânge puncte care s-o readucă în fruntea ierarhiei mondiale.

Deşi încă nu are un antrenor, sportiva din Constanţa, care şi-a ispăşit cele 9 luni de suspendare primite după scandalul de dopaj, a răspuns pozitiv la gestul organizatorilor, care i-au acordat un wild card.

Jucătoare de tenis este în cursa pentru a aduna puncte care s-o readucă între primele 400 de competitoare ale lumii, una dintre condiţiile obligatorii de îndeplinit pentru a putea să participe la Olimpiada de la Paris.

Miami Open are loc în perioada 17-31 martie, acum fiind în desfăşurare un alt turneu major, Indian Wells. Simona a fost radiată din clasamentul WTA, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a-şi apăra puncte câştigate cu un an în urmă. Ea a stat pe margine din pricina scandalului de dopaj mai mult de 12 luni.

În declaraţiile date după întoarcerea în ţară din Dubai, Halep a lăudat colabirarea cu antrenorul Darren Cahill, însă este greu de crezut că, în acest moment, poate fi refăcută colaborarea, australianul pregătindu-l, cu rezultate excelente pe italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open.

Cel mai probabil, Simona Halep va apela la o soluţie „internă”, având de ales între Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a mai colaborat în trecut.

Anunţul participării la Miami Open a fost făcut de Simona Halep în această seară, pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici