Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Cu cine va juca pentru a trece în semifinale

Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a câştigat, luni, scor 6-3, 6-4, meciul cu Heather Watson (Marea Britanie, 69 WTA) şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii totale în valoare de peste şase milioane de dolari.

6071 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Cu cine va juca pentru a trece în semifinale

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Partida dintre cele două combatante a durat o oră şi 30 de minute. În primul set, seria break-urilor a început încă din primul game, atunci când Watson a reuşit să câştige pe serviciul Simonei Halep. Constănţeaca revenit imediat şi a egalat, dar adversara de 23 de ani a făcut din nou break-ul. De la scorul de 3-2, Simona Halep şi-a adjudecat următoarele patru game-uri şi a câştigat primul set, scor 6-3.

În actul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap pânîă la scorul de 2-2, apoi a început seria break-urilor. Simona a reuşit prima să câştige pe seriviul adversarei, dar Watson a revenit imediat. Simona nu a cedat şi a reuşit un nou break, iar setul s-a încheiat, scor 6-4.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska, locul doi în clasamentul WTA, şi Timea Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA). Simona le-a mai învins la turneul de la Miami pe Daria Kasatkina (Rusia) şi Julia Georges (Germania).

Simona Halep va juca împotriva Timeei Bacsinszky pentru calificarea în semifinale la Miami

Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA şi proaspăt calificată, luni, în sferturile turneului de la Miami (Florida), va juca, pentru un loc în semifinalele competiţiei, cu Timea Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA).

Jucătoarea din Elveţia a învins-o, surprinzător, pe e favorita numărul doi, poloneza Agnieszka Radwanska, în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2. Bacsinszky se află la a cincea participare la Miami şi la cea mai bună performanţă din întrecerea dotată cu premii totale în valoare de peste şase milioane de dolari.

Va fi a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare, Halep câştigându-le pe precedentele două. Jucătoarea de 24 de ani s-a impus în 2010, la Torhout (ITF), cu 6-1, 6-3 şi în finala turneului de la Shenzen (2015), cu 6-2, 6-2.

Simona Halep are de apărat 390 de puncte la Miami, după ce anul trecut a atins semifinalele competiţiei din Florida, fiind învinsă de Serena Williams, în trei seturi, 2-6, 6-4, 5-7. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici