Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Miami Open: "E dificil să joci cu o adversară pe care nu o cunoşti"

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva cehă Nicole Vaidisova, locul 328 WTA, beneficiara unui wild card, şi s-a calificat în turul al treilea al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami.

1925 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Miami Open: "E dificil să joci cu o adversară pe care nu o cunoşti"

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Miami Open (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Simona Halep a afirmat că meciul cu Nicole Vaidisova a fost greu, deoarece este dificil să joace cu o adversară pe care nu o cunoaşte.

"A fost un meci dificil, e greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până la final şi să-mi găsesc ritmul. A fost greu, nu sunt adaptată sută la sută la vremea de aici, încerc să fiu tot mai bună în fiecare zi. E diferenţă între Indian Wells şi Miami şi vreau să-mi păstrez mintea limpede. Am câştigat cel mai important turneu al meu, sunt puţin relaxată, sunt fericită şi abia aştept meciul din următoarea rundă", a declarat Halep.

Partida a durat o oră şi 45 de minute, fiind întreruptă de două ori de ploaie în primul set.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.

În faza următoare, Halep va juca, în premieră, împotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA şi cap de serie numărul 30, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Alison Van Uytvanck (Belgia), locul 115 WTA, jucătoare venită din calificări.

După ce Maria Şarapova a fost eliminată în turul secund al Miami Open, Simona Halep poate reveni pe locul 2 mondial, ocupat acum de rusoiacă, dacă va câştiga turneul din Florida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici