Simona Halep se antrenează intens pentru Turneul Campioanelor. Primul antrenament, alături de Darren Cahill

Simona Halep a publicat, vineri, pe contul personal de Instagram, o fotografie în care apare alături de Ashleigh Barty, după o sesiune de antrenamente.

726 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se antrenează intens pentru Turneul Campioanelor. Primul antrenament, alături de Darren Cahill

Simona Halep se antrenează intens pentru Turneul Campioanelor. Imaginea postată pe Instagram

În fotografia postată de sportiva română mai apar antrenorul acesteia, Darren Cahill, antrenorul lui Barty, Craig Tyzzer, şi restul echipei australiencei.

Simona Halep şi Ashleigh Barty vor lua parte la Turneul Campioanelor. Alături de cele două jucătoare vor mai participa Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Bianca Andreescu, Petra Kvitova, Elina Svitolina şi Belinda Bencic. Tragerea la sorţi pentru Turneul Campioanelor va avea loc vineri.

Finala de la Shenzen va debuta pe 27 octombrie şi se va încheia pe 3 noiembrie.

Câştigătoarea Turneului Campioanelor va primi un premi de 4,75 de milioane de dolari, dacă va fi neînvinsă pe parcursul competiţiei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 australians and a romanian 😱☺️🤗 #greatpeople #greatpractice

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Oct 24, 2019 at 8:37pm PDT

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici