Simona Halep şi Sorana Cîrstea joacă marţi seara în optimile turneului de la Indian Wells

  • Simona Halep (26 WTA) şi Sorana Cîrstea (27 WTA) se înfruntă marţi seara de la ora 20.00 într-un duel sută la sută românesc, în cadrul optimilor de finală ale turneului WTA 1000 de la Indian Wells.
  • Este a al patrulea meci din istoria întâlnirilor directe, Cîrstea conducând cu 2-1.
398 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Sorana Cîrstea joacă marţi seara în optimile turneului de la Indian Wells

Partida se joacă pe arena centrală a turneului, de la ora 20.00 (ora României) şi este prima confruntare a zilei la Indians Wells.

Miza meciului este titulatura neoficială de cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România a momentului. O victorie a Soranei Cîrstea ar însemna că va acumula 1960 de puncte în clasamentul WTA, cu 8 mai multe decât cele 1952 pe care le are Simona Halep în acest moment, într-un clasament live, care va fi definitivat lunea viitoare, după încheierea finalei de la Indian Wells.

Halep, cap de serie numărul 24 la turneul american, şi Cîrstea, favorita 26, au la activ trei meciuri în istoria întâlnirilor directe, însă ultima dată au jucat în 2010.

Cîrstea are două victorii, la Bucureşti, într-un turneu ITF în 2008, şi la Cincinnati, în 2010, în timp ce Halep s-a impus în 2010, la Marbela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici