Simona Halep şi Taylor Townsend, joacă în turul doi de la Miami în această noapte. ORA meciului

Simona Halep va debuta la turneul WTA de la Miami vineri noapte, nu mai devreme de ora 00:30 (n.red. - ora României), pe terenul 1 al competiţiei din Florida. Numărul 3 mondial o va întâlni pe Taylor Townsend (22 de ani, nr. 96 WTA), fiind a treia dispută între cele două sportive.

946 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Taylor Townsend, joacă în turul doi de la Miami în această noapte. ORA meciului

Simona Halep şi Taylor Townsend, joacă în turul doi de la Miami în această noapte. ORA meciului

Halep s-a impus până acum de fiecare dată în faţa jucătoarei din America, în 2017, la Cincinnatti, cu 6-4, 6-1, şi în 2018, la Roland Garros, 6-3, 6-1.

Partida dintre cele două este programată a cincea şi va începe după trei meciuri de pe tabloul masculin şi unul de pe cel feminin. Primul duel va debuta la ora 17:00.

Traseul posibil al Simonei Halep la turneul de la Miami:

turul 2 - Taylor Townsend
turul 3 - Lesia Tsurenko
optimi - Daria Kasatkina / Venus Williams
sferturi - Elina Svitolina / Serena Williams
semifinale - Sloane Stephens / Karolina Pliskova
finală - Naomi Osaka / Angelique Kerber / Petra Kvitova

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici