Simona Halep spune că şi-a îmbunătăţit jocul faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros

Simona Halep a declarat, după ce s-a calificat în manşa a doua a French Open, că este mai bine pregătită din punct de vedere mental şi din cel al jocului faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros, în care a ajuns până în finală.

194 afișări
Imaginea articolului Simona Halep spune că şi-a îmbunătăţit jocul faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros

Simona Halep spune că şi-a îmbunătăţit jocul faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost greu. Este întotdeauna dificil să începi un turneu de Grand Slam. Am făcut câteva greşeli stupide în timpul meciului, dar trebuie să le accept şi să merg mai departe. Meciul a fost destul de complicat, pentru că adversara mea a jucat foarte bine azi. Nu-mi spun că trebuie să ajung în finală doar pentru că am reuşit acelaşi lucru anul trecut. Dar sunt mai puternică din punct de vedere mental şi din punct devedere al jocului meu, în general. Mi-am îmbunătăţit mai multe lucruri, mai ales serviciul. Trebuie să rămân concentrată pentru ce va urma şi să abordez următorul tur cu seriozitate, pentru că toate jucătoarele sunt foarte bune aici", a spus duminică, Halep, potrivit lequipe.fr.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, dumunică, pe Evghenia Rodina, locul 91 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, şi s-a calificat în manşa a doua a turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Partida, care a avut loc pe arena principală a complexului de la Roland Garros, Philippe-Chatrier, a durat o oră şi 16 minute.

În faza următoare, Halep va juca împotriva croatei Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici