Simona Halep va fi amendată după IEŞIREA nervoasă din meciul cu Oceane Dodin

Simona Halep a trebuit să facă multe sacrificii pentru a se califica în turul 3 la Miami. Pe lângă efortul fizic depus, ea va trebui să scoată din buzunar în jur de 2.500 de dolari, după ce a fost avertizată de arbitrul meciului cu Oceane Dodin.

7065 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va fi amendată după IEŞIREA nervoasă din meciul cu Oceane Dodin

Simona Halep va fi amendată după ieşirea nervoasă din meciul cu Oceane Dodin

Halep a avut mai multe ieşiri nervoase joi seară, la debutul în turneul Premier Mandatory de la Miami, în setul decisiv făcându-şi ţăndări racheta. Pe cale de consecinţă, arbitrul de scaun i-a dat un avertisment Simonei. Decizia oficialului nu a influenţat în vreun fel scorul meciului încheiat cu 3-6, 6-3, 7-5, ci doar recompensa Simonei, care se va micşora cu aproximativ 2.500 de dolari după turneul de la Miami.

Simona a fost întrebată la conferinţa de presă despre racheta distrusă, comentând subiectul cu umor. Liderul mondial nu are niciun regret, spunând că gestul făcut chiar a ajutat-o să se elibereze de stres: "Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o recţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile", a declarat Halep în faţa jurnaliştilor americani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici