Simona Halep va juca astăzi finala turneului de la Madrid. La ce oră are loc meciul

Calfiicată în finala turneului de la Madrid, Simona Halep o va întâlni în această seară pe sportiva din Slovacia, Dominika Cibulkova. Meciul se va desfăşura pe terenul central, Manolo Santana.

9365 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca astăzi finala turneului de la Madrid. La ce oră are loc meciul

Simona Halep va juca astăzi finala turneului de la Madrid. La ce oră are loc meciul (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Meciul este programat să înceapă la ora 19.00.

În meciurile directe, jucătoarea din Slovacia conduce cu 3-1. Singura victorie reuşită de româncă a avut loc în 2012, la Bruxelles, pe zgură. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit din ianuarie 2014, de la Australian Open, unde Cibulkova a câştigat în minimum de seturi.

Pentru prezenţa în finala turneului de la Madrid, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 447.630 de euro şi 650 de puncte WTA.

Tot astăzi, se vor disputa şi cele două semifinale ale probei de dublu, în care sunt implicaţi alţi doi români: Horia Teacău şi Florin Mergea.

De la ora 13.00, Jean-Julien Rojer - Horia Tecău, favoriţi 3 ai turneului, vor juca împotriva principalilor favoriţi de la Madrid, sportivii francezi Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut, în timp ce nu mai devreme de ora 17.00, Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna, favoriţi 6, vor juca împotriva cuplului Ivan Dodig(Bosnia) - Marcelo Melo(Brazilia), favoriţi 4.

Ambele meciuri de dublu vor avea loc pe terenul Arantxa Sanchez.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici