Simona Halep va participa la turneul WTA de la Moscova, din luna octombrie

Organizatorii turneului WTA de la Moscova, intitulat Kremlin Cup, au anunţat, miercuri, că Simona Halep (6 WTA) va lua parte la întrecerea din Rusia, care se va desfăşura în perioada 14 octombrie-20 octombrie.

199 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va participa la turneul WTA de la Moscova, din luna octombrie

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Moscova, din luna octombrie

La turneul WTA de la Moscova şi-au mai anunţat prezenţa Elina Svitolina (3 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Kiki Bertens (8 WTA), dar şi rusoaicele Ekaterina Alexandrova (39 WTA), Daria Kasatkina (40 WTA) şi Anatasia Pavlyuchenkova (41 WTA). De asemenea, organizatorii au anunţat că se află în negocieri şi cu Maria Sharapova pentru ca fostul lider mondial să evolueze la competiţia din ţara natală.

Simona Halep a câştigat turneul de la Moscova în 2013, după ce a învins-o în ultimul act pe Samantha Stosur, scor 7-6 (1), 6-2. Un an mai târziu, Irina Begu a cedat în ultimul act în faţa rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

Turneu de la Moscova este unul de tip Premier, iar premiile totale din acest an ajung la 1.032.000 de dolari.

Înaintea întrecerii de la Moscova, Halep şi-a anunţat prezenţa la două turnee din China, cel de la Wuhan (22-28 septembrie) şi cel de la Beijing (28 septembrie-6 octombrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici