Simona Halep va primi titlul de ”Ambasador” al Universităţii Ovidius din Constanţa

După ce şi-a asigurat terminarea pentru al doilea an consecutiv pe prima poziţie WTA şi a fost desemnată cea mai bună jucătoare din circuit, Simona Halep îşi mai adaugă o distincţie în palmares în acest final de an.

177 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va primi titlul de ”Ambasador” al Universităţii Ovidius din Constanţa

Simona Halep va primi titlul de ”Ambasador” al Universităţii Ovidius din Constanţa

Luni, numărul unu mondial va primi din partea Universităţii "Ovidius" din oraşul natal, Constanţa, titlul de "Ambasador" al reputatei instituţii de învăţământ. Ceremonia va avea loc luni, 5 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala Senatului din cadrul Universităţii din Constanţa. Titlul de "Ambasador" se acordă în urma unei nominalizări, unor personalităţi remarcabile care au ajutat la promovarea imaginii instituţiei de învăţământ şi care au obţinut rezultate remarcabile într-un domeniu de activitate, fie el ştiinţific, cultural sau sportiv.

În urmă cu exact un an, Roger Federer a fost premiat şi el de Universitatea din Basel, care i-a acordat titlul onorific de doctor al Facultăţii de Medicină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici