Simona Radiş a fost desemnată sportiva anului 2022 în România

Simona Radiş, dublă medaliată cu aur la canotaj la Campionatele Mondiale, a fost desemnată joi seara Sportiva anului 2022 în România.

368 afișări
Imaginea articolului Simona Radiş a fost desemnată sportiva anului 2022 în România

FOTO Alexandru Stan/MEDIAFAX

Premiul i-a fost înmânat Simonei Radiş de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

„Mă uitam la acest trofeu şi este foarte potrivit, pentru că eu aşa văd viaţa unui sportiv, ca o piramidă. Noi suntem aici, dar avem nevoie de foarte mulţi oameni la bază, care ne susţin pe noi să rămânem aici (în vârf-n.r). Privind dintr-un alt punct de vedere toată această piramidă este de fapt evoluţia noastră, fiindcă plecăm de mici, suntem la bază, ne dorim să ajungem în vârf şi avem un drum greu de urcat până acolo, dar setându-ne idealuri, vise şi obiective măreţe reuşim treptat să ajungem unde ne dorim”, a spus sportiva pe scenă.

La această secţiune au mai fost nominalizate Loredana Toma, haltere, dublă medaliată cu aur la Campionatele Mondiale, şi Bianca Ghelber, aur la Campionatele Europene de atletism.

Tot joi, în cadrul Galei Sportivul Anului, premiul special al Ministerului Sportului le-a fost acordat Marianei Bitang şi lui Octavian Bellu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici