Simona Radiş declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023

Clubul Diplomatic din Bucureşti a găzduit miercuri Gala Canotajului Românesc 2023, un eveniment ce a onorat excelenţa în canotajul românesc. Prezent la eveniment Alteţa Sa Regală, Principele Consort Radu a adresat cuvinte de apreciere pentru performanţele remarcabile ale sportivilor români.

150 afișări
Imaginea articolului Simona Radiş declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023

Simona Radiş declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023

De asemenea, Alteţa Sa a oferit un trofeu special Biancăi Camelia Ifteni, medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de Juniori de la Paris, evidenţiind astfel contribuţia esenţială a tinerilor sportivi în peisajul canotajului românesc.

Federaţia Română de Canotaj a înregistrat un an de excepţie în 2023, cu 39 de medalii obţinute la competiţiile internaţionale de prestigiu şi cu 11 bărci calificate pentru JO Paris 2024. Performanţele remarcabile au inclus 5 medalii de aur şi 1 medalie de argint la Campionatele Europene, precum şi 2 medalii de aur, 1 medalie de argint şi 2 medalii de bronz la Campionatele Mondiale.

În cadrul Galei, au fost onoraţi nu doar sportivii de elită, ci şi membrii echipelor tehnice, antrenorii, personalul medical şi partenerii Federaţiei Române de Canotaj.

De asemenea, titlul de Sportivul Anului 2023 în canotajul românesc a fost acordat Simonei Radiş.

Evenimentul a fost marcat şi de premiile acordate, în prezenţa Elisabetei Lipă. Şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport, partenerilor privaţi ai Federaţiei, antrenorilor, consultanţilor de imagine şi altor figuri-cheie care au contribuit la dezvoltarea şi performanţa canotajului românesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici