Simonei Halep va juca cu Svetlana Kuznetsova în optimile de finală ale Rogers Cup

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale Rogers Cup, miercuri seară, fază în care urmează să o întâlnească pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (198 WTA).

436 afișări
Imaginea articolului Simonei Halep va juca cu Svetlana Kuznetsova în optimile de finală ale Rogers Cup

Simonei Halep va juca cu Svetlana Kuznetsova în optimile de finală ale Rogers Cup

Halep a avut parte de un meci dramatic, miercuri, trecând în două ore şi 26 de minute de americanca Jennifer Brady (76 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-6 (5).

Românca se va duela în optimi cu Svetlana Kuznetsova, cea care a trecut în turul secund de croata Donna Vekic (24 WTA), scor 7-6 (4), 6-3. În primul tur, Kuznetsova a învins-o pe chinezoaica Wang Xiy (112 WTA), scor 6-2, 6-4.

Simona Halep şi Svetla Kuznetsova s-au mai întâlnit de şapte ori în partide din circuitul WTA, iar eleva lui Daniel Dobre conduce în meciurile directe, având patru victorii. Ultima oară când cele două s-au întâlnit într-o partidă oficială s-a întâmplat în iulie 2016, în sferturile de finală de la Montreal, când Halep s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1.

Svetlana Kuznetsova, ajunsă la 34 de ani, este fost număr 2 mondial şi are în palmares două titluri de Mare Şlem - US Open 2004 şi Roland Garros 2019. Rusoaica are în palmares 18 titluri WTA.

Partida din optimile de finală de la Rogers Cup, dintre Simona Halep şi Svetlana Kuznetsova, este programată joi, pe Terenul Central de la Toronto, după jocurile Karolina Pliskova-Anett Kontaveit şi Bianca Andreescu-Kiki Bertens. Partida se va desfăşura în jurul orei 21:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici