Simota: Sdrobiş şi-a încasat contractul în avans pe un sezon

Patronul Jiului Petroşani, Alin Simota, a declarat, luni, că nu are nicio datorie faţă de managerul general al clubului, Ioan Sdrobiş, despre care spune că şi-a încasat banii din contract în avans.

3 afișări
Imaginea articolului Simota: Sdrobiş şi-a încasat contractul în avans pe un sezon

Simota: Sdrobiş şi-a încasat contractul în avans pe un sezon

"Sdrobiş şi întreg staff-ul său şi-au încasat contractele în avans pe un sezon iar tot ce i s-a promis, atât financiar, cât şi logistic, a primit cu vârf şi îndesat. Îl aştept pe Ioan Sdrobiş la Petroşani să muncim împreună, să facem din Jiul o echipă puternică. Dacă nu vrea să se întoarcă, nicio problemă, să returneze banii pe lunile care au mai rămas până la finalul contractului şi să fie sănătos", a declarat patronul Jiului, Alin Simota.

Reacţia lui Simota este urmare a declaraţiei lui Ioan Sdrobiş, care a afirmat că nu mai vine la Petroşani până când patronul nu îi va mări salariul.

Surse din cadrul grupării Jiul Petroşani au dezvăluit că managerul general Ioan Sdrobiş a primit la începutul campionatului întrega sumă din contractul aferent sezonului 2007-2008, aproximativ 20.000 de euro. În plus Sdrobiş are primă de victorie la fel ca fiecare jucător de la echipă şi procente din eventuala vânzare a unor jucători. Jiul Petroşani este neînvinsă în acest sezon în campionat şi Cupa României.

În schimb, finanţatorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa parcursului echipei în acest început de sezon şi l-a felicitat pe antrenorul principal Gheorghe Poenaru pentru tot ce a făcut la echipă. "Echipa merge bine, peste aşteptările mele. Meritul este al tuturor celor care muncesc la clubul Jiul cu un plus pentru antrenorul Ghiţă Poenaru care a ştiut cum să-i capaciteze pe jucători. Însă, să nu se omită faptul că Jiul joacă pe scheletul echipei de sezonul trecut. Doar cinci jucători sunt noi: Boboc, Câmpeanu, Răduţoiu, Roiu şi Matei, iar Bădoiu şi Drăghici au fost păstraţi la insistenţele mele. Este nedrept ca o singură persoană să îşi aroge merite pentru rezultatele obţinute de echipă până acum", a declarat Simota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici