Sinişa Mihajlovici: S-a vorbit prea mult de Mutu, trebuie să ne concentrăm la meciul cu Lazio

Antrenorul Sinişa Mihajlovici a declarat, vineri, că s-a vorbit prea mult despre atacantul Adrian Mutu şi că jucătorii echipei Fiorentina au fost afectaţi de tot ceea ce s-a întâmplat la formaţie în ultima perioadă, menţionând că decizia privind reprimirea în lot a românului o va lua conducerea.

5 afișări

"Mutu? De 3-4 luni vorbim numai despre asta, vrem să ne menţinem concentrarea pentru partida de sâmbătă, cu Lazio. Preşedintele a spus că poate fi reprimit în lot. Vom avea apoi timp să ne gândim la Mutu. Era mai bine să nu se petreacă nimic din ceea ce s-a întâmplat cu Mutu, cu Vargas, însă s-au întâmplat şi i-a afectat pe băieţi. Trebuie să vorbim cât mai puţin de aceste lucruri, trebuie să vorbim numai de meciul cu Lazio. Eu şi băieţii nu am spus nimic, vom aştepta decizia conducerii în cazul lui Mutu, ei sunt cei care decid. Dacă cei din conducere vor lua o decizie pozitivă, nu cred că ceilalţi jucători vor reacţiona prost, însă trebuie să aşteptăm decizia clubului", a spus Sinişa Mihajlovici, citat de site-ul violanews.com.

Preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, a afirmat, joi, că a apreciat declaraţiile făcute de atacantul Adrian Mutu în conferinţa de presă de miercuri, menţionând că este posibil ca românul să fie reprimit în lot, dar "sigur" rămâne netransferabil. "Voi lua o decizie în următoarele zile, poate că va reveni în echipă, însă acum nu pot spune asta. Sigur este, aşa cum am spus în urmă cu două săptămâni, că Mutu este netransferabil", a spus Della Valle.

Joi seară, Mutu a avut o întâlnire cu Andrea Della Valle, la finalul căreia românul a declarat că discuţia a fost pozitivă şi că speră să evolueze pentru echipa italiană în meciul de săptămâna viitoare, cu Genoa, din Serie A. "A fost o discuţie pozitivă, cordială. Sper să joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte mulţumit. Dacă mi-am cerut din nou scuze? Nu este suficient, era necesară o nouă clarificare", a spus Mutu la plecarea de la sediul clubului, unde a discutat aproape o oră cu Della Valle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici