Sinner, după ce a câştigat Miami Open: Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge numărul 2 mondial

  • Tenismenul Jannik Sinner a declarat că se bucură de fiecare clipă a începutului său bun de sezon, după ce a câştigat duminică Miami Open.
  • Italianul i-a depăşit pe Daniil Medvedev în semifinale şi pe Grigor Dimitrov în finală, urcând pe locul 2 mondial.
346 afișări
Imaginea articolului Sinner, după ce a câştigat Miami Open: Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge numărul 2 mondial

"Este un moment special", a declarat Sinner după ce l-a învins pe Dimitrov cu 6-3, 6-1 în finală pentru al doilea său titlu Masters 1000.

"Niciodată nu ştii dacă este ultima dată sau nu (câştigarea unui trofeu - n.r.). Aşa că trebuie să te bucuri de asta pentru o zi, iar acum vine un nou capitol”, a spus Sinner, potrivit Reuters. El a câştigat şi Australian Open, în ianuarie.

Singura sa înfrângere din acest an a fost în faţa lui Carlos Alcaraz, în semifinale la Indian Wells.

"Să fiu numărul 2 mondial este un sentiment extraordinar. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în acest punct. Provin dintr-o familie foarte normală. Tatăl meu încă lucrează, la fel ca mama mea. Pentru mine, sportul este un lucru, iar viaţa este altceva", a mai arătat Sinner.

Antrenorul lui Sinner, Darren Cahill, a declarat că jucătorul de 22 de ani iubeşte viaţa, dar şi că rămâne cu picioarele pe pământ.

"Apreciază fiecare moment care i se întâmplă, dar este şi cu picioarele pe pământ, ştiind că este doar un sport, este doar un meci de tenis", a spus Cahill. "În timp ce este profesionist în tot ceea ce face, el se bucură de viaţa lui. Este un tânăr normal de 22 de ani”, a adăugat antrenorul australian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici